Karrier Portál felhasználási feltételek – Veolia Energia Magyarország Zrt.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a meghirdetett állásajánlatokra regisztrált felhasználóként, valamint regisztráció nélkül is van lehetősége jelentkezni.

 

Regisztráció

Kötelezően megadandó adatok: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, jelszó. Emellett az adatvédelmi tájékoztató illetve a felhasználási feltételek elfogadása, valamint a jövőbeni adatkezelésről való rendelkezés szükséges. A regisztrációt követően a megadott e-mail címre egy aktiváló e-mailt küldünk. Az aktiválásra 15 nap áll rendelkezésre, annak hiányában a regisztrációt a felhasználó biztonsága érdekében töröljük.

 

Jelentkezés

Regisztráció nélküli jelentkezés esetén a kötelezően megadandó adatok a következők: teljes név, e-mail cím, telefonszám, önéletrajz.

A regisztrált felhasználóink már korábban megadott profiladatai a bejelentkezést követően, a Jelentkezéskor felugró ablakban („Jelentkezés a pozícióra”) automatikusan kitöltődnek. Az önéletrajz feltöltése az állásra való jelentkezéskor minden esetben kötelező.

A kötelezően megadandó adatok pozíciónként változhatnak, azokat piros színnel Kötelező felirat jelöli.

Lehetőség van már itt dolgozó munkavállalóra is hivatkozni az jelentkezésnél, ebben az esetben Kötelező megadni a munkavállaló nevét és telefonszámát.

Sikeres jelentkezés esetén visszaigazoló e-mailt küldünk. Pályázóink jelentkezéseiket, és azok aktuális állapotát, belépést követően az Állás jelentkezéseim menüpontban követhetik nyomon.

A pályázat aktuális állapotáról, a pozíció leírásában történt esetleges változásokról a jelentkezéskor megadott e-mail címre tájékoztató level(ek)et küldünk.

 

A kiválasztás folyamata - így lehet a Veolia Energia Magyarország munkatársa

A beérkezett jelentkezéseket a személyügyi osztályunk arra kijelölt munkatársai értékelik. A társaságunkhoz jelentkezők - a kiértékelést követően - minden esetben kapnak visszajelzést, az eredménytől függően telefonon vagy írásban. Ha az önéletrajzban feltűntetett végzettség és tapasztalat megfelel az elvárásoknak, a pályázónak lehetősége nyílik egy személyes találkozóra a személyügyi osztály HR szakemberével, valamint a szakterület vezetőivel. A pozíciók többségében többkörös kiválasztást alkalmazunk. A kiválasztási eljárásunk végén a szerződési feltételeket a pályázó a személyügyi osztály munkatársával beszéli meg.

 

Kedvencek

Felhasználóink számára lehetőség van kedvenc jelöléssel ellátni a számukra fontos álláshirdetéseket, amit az álláshirdetéseink jobb alsó sarkában megjelenő csillagra kattintva tehetnek meg. Az így megjelölt hirdetéseket a felhasználói fiókban átlátható struktúrában, külön menüpontban is rendszerezzük.

 

Adatok módosítása

A regisztrációkor megadott adatok bejelentkezést követően a Felhasználói fiók Profilom menüpontjában módosíthatók.

 

Regisztráció törlése

A regisztráció törlésére bejelentkezést követően a Felhasználói fiók Profilom menüpontjában van lehetőség.